Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Helper AdyBoy99

In jos 
AutorMesaj
AdyBoy99

Data de inscriere : 24/02/2015
Varsta : 25
Localizare : Braila

Helper AdyBoy99 Empty
MesajSubiect: Helper AdyBoy99   Helper AdyBoy99 Icon_minitimeSam Feb 28, 2015 5:31 pm

Varsta:14
Primele 7 cifre din CNP [obligatoriu]:1579243
Nick Joc:AdyBoy99
Nivel joc:5
Bunuri personale detinute pe joc:Sultan si 7kk (masina castigata la event)
Timp Online/zi:18:00-22:00 ore pe zi.
Interval ore de joc/zi:5-6 ore.
Poti scrie corect din punct de vedere gramatical?:Da.
Cum crezi ca poti ajuta serverul ca helper:Pot ajuta ca helper adica pot fi un ajutor foarte bun pentru toti jucatorii de pe server si le voi fi alaturi de fiecare data cand imi cer ajutorul.Ca helper trebuie sa ajuti jucatorii serverului si sa le raspunzi la intrebari ceea ce cred ca eu o voi face.
Descrie-te pe tine si locul unde locuiesti in minim 35 de cuvinte:Am 15 ani si locuiesc in Baraganul judetul Braila.Ma numesc Adrian si sunt o fire de treaba si inteligenta.De asemenea imi place sa lucrez in echipa daca am si una de nadejde.Imi place sa practic diferite sporturi si jocuri dar mai ales sa joc fotbal care este sportul meu preferat.Calculator mai este o pasiune de a mea mare.
De ce doresti sa te alaturi staff-ului SuPeR-GaMee:Pentru ca este un staff de nadejde si de incredere.
Alte mentionari:Sper sa fiu acceptat si succes!!
Sus In jos

Helper AdyBoy99
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cerere Helper
» Cerere helper
» [Model] Cerere Helper

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Dark-Zone SA:MP | Servere Găzduite :: Max-Game Server RPG :: Cereri :: Cereri Helperi [OFF]-
Mergi direct la: