Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Cerere Helper

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Red.BuLL

Data de inscriere : 28/02/2015

Cerere Helper Empty
MesajSubiect: Cerere Helper   Cerere Helper Icon_minitimeSam Feb 28, 2015 1:29 pm

Numele tau real: Radu Catalin
Varsta:17
Primele 7 cifre din CNP [obligatoriu]:1971121
Nick Joc: Red.BuLL
Nivel joc: 3
Bunuri personale detinute pe joc:-
Timp Online/zi: 4-5 ore pe zi
Interval ore de joc/zi:De la 16 pana la 00 sau 1.
Poti scrie corect din punct de vedere gramatical?:Rica nu stia sa zica rau, ratusca, ramurica.
Cum crezi ca poti ajuta serverul ca helper:Voi ajuta toti playeri care au nevoie de ajutor si voi contribui la ce mi se cere.
Descrie-te pe tine si locul unde locuiesti in minim 35 de cuvinte:Ma numesc Radu Catalin am 17 ani si locuiesc in Brasov.Sunt un baiat de treaba si cum se cade.Sunt prietenos,descurcaret si intelegator.Imi place sa ies cu prieteni si sa ma distrez cat mai mult.Sunt foarte respectuos si ma inteleg cu ori cine. Brasov este cel mai tare oras pe care l-am vazut si imi place sa locuiesc in el.
De ce doresti sa te alaturi staff-ului SuPeR-GaMee:Pentru ca am spirit de echipa si imi place sa ajut pe oricine.
Sus In jos
alexionita2001

Data de inscriere : 28/02/2015

Cerere Helper Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Helper   Cerere Helper Icon_minitimeSam Feb 28, 2015 1:37 pm

Numele tau real: Ionita Alex
Varsta: 18
Primele 7 cifre din CNP [obligatoriu]:2118504
Nick Joc: Alex_FTW
Nivel joc:3
Bunuri personale detinute pe joc:-
Timp Online/zi:2-3 ore pe zi
Interval ore de joc/zi:De la 13 la 15-16 sau mai mult
Poti scrie corect din punct de vedere gramatical?:Rica nu stia sa zica rau, ratusca, ramurica
Cum crezi ca poti ajuta serverul ca helper:Ii voi ajuta pe playeri ca sa devina populat acest server
Descrie-te pe tine si locul unde locuiesti in minim 35 de cuvinte:Ma numesc Ionita Alex si am 18 ani. Sunt destept si sunt sincer cu toti prietenii.
De ce doresti sa te alaturi staff-ului SuPeR-GaMee:Pt ca am spirit de servere pt sa-mp si iubesc acest joc
Sus In jos

Cerere Helper
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cerere helper
» [Model] Cerere Helper
» Helper AdyBoy99
» Aplicatii Los Santos Taxi [ON]
» Model Cerere

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Dark-Zone SA:MP | Servere Găzduite :: Max-Game Server RPG :: Cereri :: Cereri Helperi [OFF]-
Mergi direct la: