Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

[Model] Cerere Helper

In jos 
+6
drE
AdyBoy99
Twixx_
7Rated
Dyma
AsAsInnU<3
10 participanți
AutorMesaj
AsAsInnU<3

AsAsInnU<3

Data de inscriere : 15/02/2015

[Model] Cerere Helper Empty
MesajSubiect: [Model] Cerere Helper   [Model] Cerere Helper Icon_minitimeVin Feb 27, 2015 10:15 am

Regulament

- Cererile care sunt facute in batjocora o sa fie sanctionate cu Warn pe forum/joc.
- Varsta minima pentru o cerere trebuie sa fie de 14-15 ani.
- Nivelul minim pe joc trebuie sa fie 3
- Trebuie sa stati online inclusiv noaptea [ nu obligatoriu ]
- Trebuie sa scrieti mereu cu diacritice. [ va puneti tastatura pe limba romana ]
- Incercati ca cererea sa fie cat mai lunga, sa scrieti foarte multe despre voi si un motiv bine intemeiat pentru care vreti sa va alaturati echipei.

Model

Numele tau real:
Varsta:
Primele 7 cifre din CNP [obligatoriu]:
Nick Joc:
Nivel joc:
Bunuri personale detinute pe joc:
Timp Online/zi:
Interval ore de joc/zi:
Poti scrie corect din punct de vedere gramatical?:
Cum crezi ca poti ajuta serverul ca helper:
Descrie-te pe tine si locul unde locuiesti in minim 35 de cuvinte:
De ce doresti sa te alaturi staff-ului SuPeR-GaMee:
Alte mentionari:
Sus In jos
http://www.dark-zone.ace.st
Dyma

Data de inscriere : 27/02/2015

MesajSubiect: Re: [Model] Cerere Helper   [Model] Cerere Helper Icon_minitimeVin Feb 27, 2015 7:24 pm

Numele tau real: Mihai Dima
Varsta: 15
Primele 7 cifre din CNP [obligatoriu]: 0215186
Nick Joc: Dyma
Nivel joc: 1
Bunuri personale detinute pe joc: nimic
Timp Online/zi: 7
Interval ore de joc/zi: 5-6
Poti scrie corect din punct de vedere gramatical?: da
Cum crezi ca poti ajuta serverul ca helper: cu ajutatl playerilor
Descrie-te pe tine si locul unde locuiesti in minim 35 de cuvinte: Sunt din Barcan am 15 ani si imi place fotbalul
De ce doresti sa te alaturi staff-ului SuPeR-GaMee: Pentru ca sunteti de treaba si seriosi
Alte mentionari: nimic..
Sus In jos
7Rated

Data de inscriere : 23/02/2015

MesajSubiect: Re: [Model] Cerere Helper   [Model] Cerere Helper Icon_minitimeVin Feb 27, 2015 7:46 pm

Numele tau real: Florin
Varsta: 12
Primele 7 cifre din CNP [obligatoriu]: 5030303
Nick Joc: 7Rated.
Nivel joc: 2
Bunuri personale detinute pe joc: 120k
Timp Online/zi: 4-5 ore poate mai mult
Interval ore de joc/zi: 4-5 ore
Poti scrie corect din punct de vedere gramatical?: Bineinteles.
Cum crezi ca poti ajuta serverul ca helper: Bine, pur si simplu vreau sa invat playerii care nu stiu sa joace pe acest server. Cei care nu stiu comenzile / factiunile etc. vreau sa ii invat.
Descrie-te pe tine si locul unde locuiesti in minim 35 de cuvinte: Salut ! Ma numesc Florin, sunt un tip de treaba caruia ii place sa lucreze in echipa. Rareori lucrez singur. Imi place sampul foarte mult. Sunt din Caras Severin, orasul Otelu-Rosu poate ca este un oras mic, dar este frumos.
De ce doresti sa te alaturi staff-ului SuPeR-GaMee: Pentru ca imi place sa ajut playerii care vor sa invete sa joace RolePlay Pe Acest minunat server SuPeR-GaMee
Alte mentionari: Sper sa fiu acceptat. Ii salut pe cei care se uita la aceasta aplicatie. Alti helperi care mai fac aplicatii le urez succes. Multumesc ca mi-ati citit cererea.
Sus In jos
Twixx_

Twixx_

Data de inscriere : 19/02/2015

MesajSubiect: Re: [Model] Cerere Helper   [Model] Cerere Helper Icon_minitimeVin Feb 27, 2015 7:51 pm

Numele tau real:Tudor Alex
Varsta:15
Primele 7 cifre din CNP [obligatoriu]: 3453346
Nick Joc:Twix_
Nivel joc:2
Bunuri personale detinute pe joc:1kk Dar o sa muncesc.
Timp Online/zi:5-6 ore
Interval ore de joc/zi:5-6 ore
Poti scrie corect din punct de vedere gramatical?: Da o sa ma straduiesc.
Cum crezi ca poti ajuta serverul ca helper: Cu raspunsurile playerilor la adresarea unui admin.
Descrie-te pe tine si locul unde locuiesti in minim 35 de cuvinte: Am 15, locuiesc in judetul PrahovA Comuna Gornet, imi place mult matematica, nu imi place oameni care ma bacjocoresc la adresa mea imi place mult de staff-ul serverului si sunt intelegator in privinta unui superior am calitati speciale (in a vorbi ordonat, si am cei 7 ani de acasa) Cam atat despre mine
De ce doresti sa te alaturi staff-ului SuPeR-GaMee:Pentru ca imi place mult acest server si vreau sa il urcam in top !!
Alte mentionari:Sper sa intru in staff Very Happy Laughing !!!
Sus In jos
AdyBoy99

Data de inscriere : 24/02/2015
Varsta : 25
Localizare : Braila

MesajSubiect: Re: [Model] Cerere Helper   [Model] Cerere Helper Icon_minitimeVin Feb 27, 2015 8:16 pm

Varsta:14
Primele 7 cifre din CNP [obligatoriu]:1579243
Nick Joc:AdyBoy99
Nivel joc:3
Bunuri personale detinute pe joc:Sultan si 7kk (masina castigata la event)
Timp Online/zi:18:00-22:00 ore pe zi.
Interval ore de joc/zi:5-6 ore.
Poti scrie corect din punct de vedere gramatical?:Da.
Cum crezi ca poti ajuta serverul ca helper:Pot ajuta ca helper adica pot fi un ajutor foarte bun pentru toti jucatorii de pe server si le voi fi alaturi de fiecare data cand imi cer ajutorul.Ca helper trebuie sa ajuti jucatorii serverului si sa le raspunzi la intrebari ceea ce cred ca eu o voi face.
Descrie-te pe tine si locul unde locuiesti in minim 35 de cuvinte:Am 15 ani si locuiesc in Baraganul judetul Braila.Ma numesc Adrian si sunt o fire de treaba si inteligenta.De asemenea imi place sa lucrez in echipa daca am si una de nadejde.Imi place sa practic diferite sporturi si jocuri dar mai ales sa joc fotbal care este sportul meu preferat.Calculator mai este o pasiune de a mea mare.
De ce doresti sa te alaturi staff-ului SuPeR-GaMee:Pentru ca este un staff de nadejde si de incredere.
Alte mentionari:Sper sa fiu acceptat si succes!!

Sus In jos
drE

Data de inscriere : 24/02/2015

MesajSubiect: Re: [Model] Cerere Helper   [Model] Cerere Helper Icon_minitimeVin Feb 27, 2015 8:19 pm

Numele tau real:Gabi
Primele 7 cifre din CNP [obligatoriu]:1452312
Nick Joc:drE
Nivel joc:1
Bunuri personale detinute pe joc:Lider TTC
Timp Online/zi:5-6 ore.
Interval ore de joc/zi:12-15/ 16-21
Poti scrie corect din punct de vedere gramatical?:Da
Cum crezi ca poti ajuta serverul ca helper:Sa ajut cu informatii cat mai multe.
Descrie-te pe tine si locul unde locuiesti in minim 35 de cuvinte:Locuiesc in Baia Mare este un oras frumos placut si plin de oameni de treaba.
De ce doresti sa te alaturi staff-ului SuPeR-GaMee:Deoarece pot sa ajut playeri.
Alte mentionari:Sper sa fiu acceptat in STAFF.
Sus In jos
Bett98

MesajSubiect: Re: [Model] Cerere Helper   [Model] Cerere Helper Icon_minitimeVin Feb 27, 2015 8:23 pm

Numele tau real:Iacob Sabin
Varsta:16
Primele 7 cifre din CNP [obligatoriu]:5000929
Nick Joc:BetT98
Nivel joc:1
Bunuri personale detinute pe joc:-
Timp Online/zi:3-Ore pe zi
Interval ore de joc/zi:De la 16 pana la 00 sau 1.
Poti scrie corect din punct de vedere gramatical?:Rica nu stia sa zica rau,ratusca,ramurica.
Cum crezi ca poti ajuta serverul ca helper:Voi ajuta toti playeri care au nevoie de ajutor si voi contribui la ce mi se cere.
Descrie-te pe tine si locul unde locuiesti in minim 35 de cuvinte:Ma numesc Iacob Sabin am 16 ani si locuiesc in Bucuresti.Sunt un baiat de treaba si cum se cade.Sunt prietenos,descurcaret si intelegator.Imi place sa ies cu prieteni si sa ma distrez cat mai mult.Sunt foarte respectuos si ma inteleg cu oricine.Imi place sa joc fotbal,tenis si rugby.Bucurest este cel mai tare oras pe care l-am vazut si imi place sa locuiesc in el:) I love Bucuresti:*
De ce doresti sa te alaturi staff-ului SuPeR-GaMee:Pentru ca am spirit de echipa si imi place sa ajut pe oricine:X
Alte mentionari:Bafta :*
Sus In jos
mario863

Data de inscriere : 15/02/2015

MesajSubiect: Re: [Model] Cerere Helper   [Model] Cerere Helper Icon_minitimeVin Feb 27, 2015 8:42 pm

Numele tau real:mario
Primele 7 cifre din CNP [obligatoriu]:-
Nick Joc:mario863
Bunuri personale detinute pe joc:Fbi Leader
Timp Online/zi:12 ore
Interval ore de joc/zi:cam 1 ora afk
Poti scrie corect din punct de vedere gramatical?:da
Cum crezi ca poti ajuta serverul ca helper:Sa ajut playeri care sunt mai grei de cap
Descrie-te pe tine si locul unde locuiesti in minim 35 de cuvinte:Daca sunt la Fbi si o sa primesc Helper o sa ajut sv
De ce doresti sa te alaturi staff-ului SuPeR-GaMee:Este foarte bine sv facut si sa ma adresez playerilor
Alte mentionari:nuprea am
Sus In jos
Red.BuLL

Data de inscriere : 28/02/2015

MesajSubiect: Re: [Model] Cerere Helper   [Model] Cerere Helper Icon_minitimeSam Feb 28, 2015 1:29 pm

Numele tau real: Radu Catalin
Varsta:17
Primele 7 cifre din CNP [obligatoriu]:1971121
Nick Joc: Red.BuLL
Nivel joc: 3
Timp Online/zi: 4-5 ore pe zi
Poti scrie corect din punct de vedere gramatical?:Rica nu stia sa zica rau, ratusca, ramurica.
Cum crezi ca poti ajuta serverul ca helper:Voi ajuta toti playeri care au nevoie de ajutor si voi contribui la ce mi se cere.
Descrie-te pe tine si locul unde locuiesti in minim 35 de cuvinte:Ma numesc Radu Catalin am 17 ani si locuiesc in Brasov.Sunt un baiat de treaba si cum se cade.Sunt prietenos,descurcaret si intelegator.Imi place sa ies cu prieteni si sa ma distrez cat mai mult.Sunt foarte respectuos si ma inteleg cu ori cine. Brasov este cel mai tare oras pe care l-am vazut si imi place sa locuiesc in el.
De ce doresti sa te alaturi staff-ului SuPeR-GaMee:Pentru ca am spirit de echipa si imi place sa ajut pe oricine.
Sus In jos
Bett98

MesajSubiect: Re: [Model] Cerere Helper   [Model] Cerere Helper Icon_minitimeSam Feb 28, 2015 1:35 pm

Numele tau real:Iacob Sabin
Varsta:16
Primele 7 cifre din CNP [obligatoriu]:5000929
Nick Joc:BetT98
Timp Online/zi:3-Ore pe zi
Poti scrie corect din punct de vedere gramatical?:Sigur.
Descrie-te pe tine si locul unde locuiesti in minim 35 de cuvinte:Ma numesc Iacob Sabin am 16 ani si locuiesc in Bucuresti.Sunt un baiat de treaba si cum se cade.Sunt prietenos,descurcaret si intelegator.Imi place sa ies cu prieteni si sa ma distrez cat mai mult.Sunt foarte respectuos si ma inteleg cu oricine.Imi place sa joc fotbal,tenis si rugby.Bucurest este cel mai tare oras pe care l-am vazut si imi place sa locuiesc in el:) I love Bucuresti:*
De ce doresti sa te alaturi staff-ului SuPeR-GaMee:Pentru ca am spirit de echipa si imi place sa ajut pe oricine:X
Alte mentionari:Bafta :*
Sus In jos
7Rated

MesajSubiect: Re: [Model] Cerere Helper   [Model] Cerere Helper Icon_minitimeSam Feb 28, 2015 1:41 pm

Numele tau real: Florin
Varsta: 12
Primele 7 cifre din CNP [obligatoriu]: 5030303
Nick Joc: 7Rated.
Nivel joc: 3
Bunuri personale detinute pe joc: 110k
Timp Online/zi: 4-5 ore poate mai mult
Interval ore de joc/zi: 4-5 ore
Poti scrie corect din punct de vedere gramatical?: Bineinteles.
Cum crezi ca poti ajuta serverul ca helper: Bine, pur si simplu vreau sa invat playerii care nu stiu sa joace pe acest server. Cei care nu stiu comenzile / factiunile etc. vreau sa ii invat.
Descrie-te pe tine si locul unde locuiesti in minim 35 de cuvinte: Salut ! Ma numesc Florin, sunt un tip de treaba caruia ii place sa lucreze in echipa. Rareori lucrez singur. Imi place sampul foarte mult. Sunt din Caras Severin, orasul Otelu-Rosu poate ca este un oras mic, dar este frumos.
De ce doresti sa te alaturi staff-ului SuPeR-GaMee: Pentru ca imi place sa ajut playerii care vor sa invete sa joace RolePlay Pe Acest minunat server SuPeR-GaMee
Alte mentionari: Sper sa fiu acceptat. Ii salut pe cei care se uita la aceasta aplicatie. Alti helperi care mai fac aplicatii le urez succes. Multumesc ca mi-ati citit cererea.
Sus In jos
Scry.dll

Scry.dll

Varsta : 23
Localizare : Maramures , Sighetu Marmatiei

MesajSubiect: Cerere helper   [Model] Cerere Helper Icon_minitimeSam Feb 28, 2015 5:40 pm

Numele tau real: Vlad
Varsta: 14
Primele 7 cifre din CNP [obligatoriu]: Prea multe detalii ( nu vreau sa reisc cv )
Nick Joc: Scry.dll
Nivel joc: @ ( trabuia sa am 3 doar ca nu m-i s-a bagat lvl cand ati dat lvl cadou )
Bunuri personale detinute pe joc: -
Timp Online/zi: 3-4
Interval ore de joc/zi: 14-16 si 18-20
Poti scrie corect din punct de vedere gramatical?: da
Cum crezi ca poti ajuta serverul ca helper: Pai , pot sa ajut Playeri , sa aduc Playeri si altele .
Descrie-te pe tine si locul unde locuiesti in minim 35 de cuvinte: Un baiat obsedat de SAMP care sta aproape toata ziua pe PC ( cat timp sunt acasa ) linistit , pot rezista stresului ( problemelor ) si altele ( nu pot sa zic luncruri bune despre mine ca nu vr sa fiu laudaros )
De ce doresti sa te alaturi staff-ului SuPeR-GaMee: Pentru a ajuta playeri , a face o admosfera placuta pe sv .
Alte mentionari: Eu am avut helper inainte de wipe cam cu 20 min Smile
Sus In jos
https://dark-zone.ace.st
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: [Model] Cerere Helper   [Model] Cerere Helper Icon_minitime

Sus In jos

[Model] Cerere Helper
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cerere Helper
» Cerere helper
» Model Cerere
» [Model] Cerere DnS!
» Regulament [Model Cerere]

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Dark-Zone SA:MP | Servere Găzduite :: Max-Game Server RPG :: Cereri :: Cereri Helperi [OFF]-
Mergi direct la: