Wallker
Mesaje : 57 Data de inscriere : 23/02/2015 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Aplicatii lider clan [DrX] Sam Feb 28, 2015 5:43 pm | |
| Model :
Nick: Cu ce nick ai mai jucat (obligatoriu): Level: Facţiune: Motto-ul clanului?: Eşti de acord cu regulamentul?: De ce vrei să intri în [DrX]?: Ai mai fost in [DrX] (daca da, de ce ai iesit)?: Ai avut antecedente cu un membru al clanului?: De unde ai aflat de acest clan?: Părere personală despre lider?: Alte precizări?: | |
|
Scry.dll
Mesaje : 19 Data de inscriere : 23/02/2015 Varsta : 23 Localizare : Maramures , Sighetu Marmatiei
| Subiect: Re: Aplicatii lider clan [DrX] Sam Feb 28, 2015 5:50 pm | |
| Nick: Scry.dll Cu ce nick ai mai jucat (obligatoriu): Scry.dll Level: 2 ( trabuia sa am 3 doar ca nu mi s-a bagat lvl cadou de ieri 27.2.2015 ) Facţiune: Civil ( trebuie sa dau testul pt lider VLA ) Motto-ul clanului?: Nu te da niciodata batut ! Eşti de acord cu regulamentul?: da De ce vrei să intri în [DrX] ?: Deoarece vreau sa am o retea de socializare , sa imi fac prieteni playeri de pe sv . Ai mai fost in [DrX] (daca da, de ce ai iesit)?: Nu am mai fost Ai avut antecedente cu un membru al clanului?: Nu De unde ai aflat de acest clan?: de pe forum Părere personală despre lider?: este un membru destul de important al serverului care ajuta playeri ( in sens ca iii baga in clan , de indata ce esti intr-un clan , factiune: joci non-stop pana primesti din ce in ce mai mare grad , cel putin in cazul meu ) Alte precizări?: Multumesc ca ati avut rabdare sa cititi !
| |
|
AdyBoy99
Mesaje : 16 Data de inscriere : 24/02/2015 Varsta : 25 Localizare : Braila
| Subiect: Re: Aplicatii lider clan [DrX] Sam Feb 28, 2015 5:52 pm | |
| Nick:AdyBoy99 Cu ce nick ai mai jucat (obligatoriu):Nu am mai jucat nick-ul meu este AdyBoy99 cel de acum. Level:5 Facţiune:News Reporter Motto-ul clanului?: Demonii te vad din focul iadului. Eşti de acord cu regulamentul?:Da. De ce vrei să intri în [DrX]?:Pentru ca este un clan special si numele lui este foarte interesant. Ai mai fost in [DrX] (daca da, de ce ai iesit)?:Nu am mai fost. Ai avut antecedente cu un membru al clanului?:Nu. De unde ai aflat de acest clan?:De la un prieten. Părere personală despre lider?:O parere buna. Alte precizări?:Sper sa fiu acceptat ca lider la [DrX]. | |
|
7Rated
| Subiect: Re: Aplicatii lider clan [DrX] Sam Feb 28, 2015 5:52 pm | |
| Nick: 7Rated. Cu ce nick ai mai jucat (obligatoriu): Nu am mai jucat cu alt nick. Level: 5 Facţiune: Paramedic, Lider Motto-ul clanului?: Respecta si vei fi respectat. Eşti de acord cu regulamentul?: Desigur. De ce vrei să intri în [DrX]?: Pentru ca doresc sa fiu lider in [DrX] si sa ajut clanul sa urce in sus. Ai mai fost in [DrX] (daca da, de ce ai iesit)?: Nu am mai fost. Ai avut antecedente cu un membru al clanului?: Nu. De unde ai aflat de acest clan?: De pe server. Părere personală despre lider?: Cineva care are foarte mare grija. Alte precizări?: Sper sa fiu acceptat ca lider la acest clan. Multumesc ca mi-ati citit aplicatia. | |
|
Wallker
Mesaje : 57 Data de inscriere : 23/02/2015 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Aplicatii lider clan [DrX] Sam Feb 28, 2015 5:55 pm | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aplicatii lider clan [DrX] | |
| |
|