Nume real:Tudor.Alex
Varsta reala:15
Primele 7 cifre din CNP:3453346
Domiciliu:Judetul Prahova Comuna Gornet
Nickname pe server:Twix_
Nick-uri anterioare:Nu am
Level-ul detinut:2
Warn-uri(precizează de ce le ai):nu am
Ai avut ban în trecut?(specifică motivul):nu am
Ore jucate?:1
Poza [/stats]:
https://imgur.com/fztzPQeNivelul la alte skill-uri:1
De cat timp joci pe SuPeR-GaMee: De cand sa infintat.
Ce functii ai mai detinut in trecut pe SuPeR-GaMee: iN Ballas lider !
Program școlar ( Dimineata / Dupa amiaza | de la cat la cat ) : dupa amiaza le la 12 la 6
Descrie SuPeR-GaMee în câteva cuvinte: Are un GM fain imi place mult admini mai ales de Zeco si are un staff puternic.
Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri:Sa-i respect.
Ai citit regulamentul liderilor? (vei fi testat din el): Bine inteles
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Ballas, leader,pana sa schimbat gm
Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: S-a schimbat gm
De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Ca stiu comenzi si am auzit si stiu ca este o factiune the best..
Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie?: De cand sa creat srv. acesta pana cand sa schimbat gm !!
O scurta descriere a caracterului tau din joc:Am 18 ani sunt sofer de tir imi place mult superiori mei si trebuie sai respect imi strang bani zi cu zi si sunt descurcaret.
O descriere despre tine din viata reala (minim 50 de cuvinte): Sunt de treaba imi fac prieteni imediat, sunt dispus sa donez daca este nevoie, sunt destept imi place mult sa-mp pentru ca ai impresia ca joci intr-o viata reala.. nuprea imi place sa vorbesc de mine dar incerc..
Alte precizari:Sper sa fiu ales !!