AsAsInnU<3
| Subiect: Cerere Grad Forum Vin Feb 27, 2015 11:01 am | |
| Model cerere grad forum: Nick: Nume(real): Varsta(reala): Gradul pentru care aplici: De ce doresti acest grad?: De ce crezi ca meriti sa faci parte din staff?: Cat timp stai zilnic pe forum?: Detin un skype account?[da/nu]: Ce indatoriri ai daca detii acest grad?: In cazul in care vei fi acceptat,ce doresti sa faci pe viitor pentru forum?: Prin ce metode puteti sa ne ajutati cu promovarea forum-ului?: Alte precizari: Cerinte: *** Cerinte generale pentru toate gradele *** - Cunoasterea regulamentului forumului la perfectie. - Exprimare gramaticala corecta. - Limbaj decent cu o exprimare cat mai corecta si clara, fara prescurtari si alte expresii non-gramaticale si care nu se gasesc in limba romana. - Cunostinte minime a cuvintelor de baza din limba engleza. - Membrii care au avut antecedente anterioare pe forum (WarnUp/Ban) nu au dreptul de a depune cerere pentru grad forum, sunt exclusi automat.
Cerinte / Grad: Administrator - Acest grad nu se poate obtine.
Moderator Global - 100+ posturi pe tot forumul / toate categoriile . ( Posturi folostoare nu raspunsuri / topicuri inutile ) - 0 Warning / Ban - Activitate pe forum - Minim 10 ore online ( Total pe forum )
Moderator - 50+ posturi la categoria care doresti gradul . ( Posturi folostoare nu raspunsuri / topicuri inutile ) - 0 Warning / Ban - Activitate pe forum - Minim 5 ore online ( Total pe forum )
Designer - 20+ posturi la categoria Design - 0 Warning / Ban - Portofoliu - Cunostinte medii PhotoShop - Cunostinte medii Afer-Effects - Activitate pe forum - Minim 3 ore onl | |
|
drE
| Subiect: Re: Cerere Grad Forum Dum Mar 01, 2015 7:40 pm | |
| Nick:drE Nume(real):Gabriel Varsta(reala):14 Gradul pentru care aplici:Fondator sau Moderator Forum De ce doresti acest grad?:Deoare ma pricep la el. De ce crezi ca meriti sa faci parte din staff?:Deoarece sunt bun si pot ajuta mult. Cat timp stai zilnic pe forum?:5-6 ore. Detin un skype account?[da/nu]:da Ce indatoriri ai daca detii acest grad?:Sa ajut tot forumul si pe ZeCo.F dar si AsAsInU<3 In cazul in care vei fi acceptat,ce doresti sa faci pe viitor pentru forum?:Sa fac tropicuri la factiuni la lideri care nu stiu si sa ajut cu intrebari cei de pe forum. Prin ce metode puteti sa ne ajutati cu promovarea forum-ului?:Sa ajut daca se face server de Metin2/Cs si pe cel Stunt cu tropicurile Alte precizari:Nu am. | |
|
Scry.dll
Mesaje : 19 Data de inscriere : 23/02/2015 Varsta : 23 Localizare : Maramures , Sighetu Marmatiei
| Subiect: Re: Cerere Grad Forum Dum Mar 01, 2015 8:11 pm | |
| Nick: Scry.dll Nume(real): Vlad Varsta(reala): 14 Gradul pentru care aplici: Manager Forum De ce doresti acest grad?: Pentru a avea grija de forum De ce crezi ca meriti sa faci parte din staff?: pai cred ca merit pentru ca ma pricep destul de bine la administrat : warn , tc , topic global etc. Cat timp stai zilnic pe forum?: cam 5-6 ore Detin un skype account?[da/nu]: da Ce indatoriri ai daca detii acest grad?: de a avea grija de forum de a asculta de staff-ul mai mare ( grad mai mare ) de a respecta si pe cei cu grade inferioare In cazul in care vei fi acceptat,ce doresti sa faci pe viitor pentru forum?: pai am sa incerc sa il populez facand reclama pe retele de socializare , servere etc. Prin ce metode puteti sa ne ajutati cu promovarea forum-ului?: prin poularea lui , prin ajutarea forumului sa evolueze Alte precizari:Multumesc pentru ca ati avut rabdare sa cititi . | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere Grad Forum | |
| |
|